29 maj 2010

Kom hem från Alexander för en stund sen. Igår gjorde vi inte så mycket, låg i sängen och soffan och myste lite grann. Sen idag gick jag upp vid tio och han gick väl upp vid nio för att ta hand om Wilma.
Efter frukosten blev det studsmatta. Hoppade med Wilma och sedan med Alexander.

Sen kom även Johanna, Daniel o Lollo, vi åkte till godis gruvan och sen åkte vi hem. Bilder från helgen kommer senare ikväll :P




Allt känns bra nu!

Efter kundpasset idag så ska jag åka hem, fixa med tvätten och sen ska jag åka till Älsklingen. Det ska bli mys, har inte sovit med han på jätte länge nu (Sen i söndags). Det blir nog en rolig film mm.
Snart har vi våran redovisning om min, Natalies och Cecilias salong, Salong Hairdress. Det ska bli kul!
Ha det bra! Kommer nog inte skriva så mycket mer idag så ni får ha det så bra!!




28 maj 2010

God morgon!

Idag är jag pigg o glad. Har precis gjort klart mitt arbete i Försäljning & Service. Känns jätte skönt! Nu är det bara ett svenska prov som jag inte har pluggat till som är på måndag- tisdag och sen ett Försäljning & Service prov, men det är bara om sånt som vi har gått igenom så det är nog ganska enkelt.


(Bild gjord av Jennifer Sjöström)
Gammal bild på mig & Jennifer, för lite mer än ett år sen.

EMMA & JENNIFER GOES PHOTOMODELS!

Efter allt pluggande kom Jennifer till mig, vi pratade lite och sen fick vi för oss att åka till Nolhaga och ta kort. Så vi tog cykeln och cyklade iväg.







27 maj 2010

Hello!
Idag var jag på salongen. Vid elva kom Johanna, jag gjorde slingor i folie på henne och det blev jätte bra. Det blir nog att vi gör slingor om en månad igen för hon vill bli ljusare. Sen vid fyra kom mamma, då färgade jag hennes utväxt och sen var det dags för mig att gå hem.
Har så mycket att plugga nu så det är därför jag inte har haft så mycket tid att blogga, och jag har även varit med min pojkvän väldigt mycket också.
Nu ska jag plugga vidare! SES!









Bilder från veckan

Blogg.se har cpat sig lite de senaste dagarna för mig så jag har inte kunnat ladda upp så många bilder men nu har jag kommit på ett sätt som funkar! Så här kommer lite bilder från veckan.


Basket med alla i tisdags.


Söta Ella!


Ellas hund Emo kom på besök i onsdags, jätte söt va han. Han hoppas upp i min säng
och sen lade han sig bland mina kuddar, såå söt!


Lilla Emo!


Bilder från förra lördagen då det var fest hos Alexander. Här ligger jag och Ella på golvet!


Jag och Alexander


Haha Ella Johanna och jag


Hahah denna bild är extrem så njut riktigt ordentligt!




23 maj 2010

Idag vaknade jag i min säng och Ella vaknade i soffan. Hon somnade igår när vi låg och tittade på försäxad! Haha. Det var molnigt men vi åkte till gerdsken i alla fall för att sola och bada.
När vi kom var det molnigt men sen kom solen fram och då låg vi och stekte, men sen gick solen i moln typ en gång i kvarten så vi tröttna och cyklade hem igen.


En bild på bryggan som vi låg, Ekudden. Det var ju inte så soligt som ni ser.

22 maj 2010 Mitt första dopp!


Här är mitt första dopp för i år! Jätte skönt var det!


Söta Ella!


Tack för en mysig dag Ella! Älskar dig!

20 maj 2010

Idag var det praktik. Innan lunchen flöt det på bra, hade saker att göra hela tiden men sen efter tre så började det bli segt, blev väldigt trött och kände verkligen av min täpta näsa. Men det gick bra i alla fall. Egentligen skulle mamsen komma och färga håret men det var helt fullt i salongen, alla hade omlott kunder så det gick inte, men hon kommer nästa torsdag istället för då är det bara Frida, Anna, Hanna och jag där så då har jag en stol.

Här kommer en bild från basketen!






God kväll

Idag blev det basket med gänget, laddar upp bilder imon, på både när vi spelade basket, på lilla söta Emo som kom och hälsade på idag och sen även bilder från i lördags.
God natt och sov så gott alla!




Snart kommer Ella!




Hade lite tråkigt så jag kopplade in webbcamen.

Ny badad!

För en stund sen badade jag, och innan det blev det muffins! Haha muffinsarna skulle vara inne till 13:42 men glömde av dom så jag tog ut dom 13:57 :O opps! Som tur var så blev bara några brända så några går och äta, fast dom blev ganska hårda men det funkar nog om man äter dom med lite vaniljglass!
Ella kom precis till mig en snabbis, men hennes kontakt person ringde så hon gick iväg för att träffa henne men hon kommer tillbaka sen. Då ska vi dra och panta! Haha vilka miljönissar vi är! Sen blir det mys med muffins o glass och Avatar!




19 maj 2010

God morgon!
Klockan är ca tio i tolv och jag har precis gått upp och satt på datorn för att sjukanmäla mig. I början fick jag lite panik för det funkade inte att logga in men sen funkade det efter typ 5 gånger.
Har fortfarande ont i halsen men det känns mycket bättre så jag kan nog gå till praktiken imon!
Undra vad jag ska hitta på idag!? Baka kanske?? Bada? Jag får så, ska i alla fall göra iordning frukost, sen får vi se vad som händer.


En bild på söta Agnes som fyller 18 år idag! Bilden är tagen i somras
när jag Agnes o Viktoria var på det nya klass kafét och åt glass!


Farsdags present

Har kommit på en jätte kul idé till pappa på farsdag! Haha jag vet att det är lite tidigt men ändå. Det är bra att börja i tid. Jag hade tänkt att köpa ett fotoalbum och sen skriva ut massa bilder på mig och min kära pappa, både när jag är bebis och sen nu när jag är lite större. Nedan kommer lite bilder som jag tänkte ha med:











Tävling!

Jag var inne på lite olika hemsidor idag för jag hade inte så mycket att göra. Då hittade jag en intressan sida om en tävling. Det du kan vinna är biobiljetter till den nya Sex and the city filmen + OLWs nya ugnsbakade chips. Gå in på den här länken så får du veta mer: http://www.moviezine.se/olw

Jag har deltagit och varför ska just jag vinna? Jag älskar verkligen Sex and the city och skulle jätte gärna bjuda med mina underbara vänner på bio, på just den filmen! Och sen älskar jag ju chips men om jag äter för mkt så går jag upp i vikt och det vill jag ju inte haha så då är det ju bra med ugnsbakade chips som inte har lika mycket fett!



18 maj 2010

God dag!
Vaknade och hade jätte ont i halsen och kände mig jätte hängig så jag gick och lade mig igen. Men jag glömde att sjukanmäla mig men så jag kommer att få frånvaro idag, men skit samma.
Sov och låg i sängen kanske till ett då Johanna och Malin typ kom hem. Jag gick upp och fick för mig att jag skulle baka så då bakade jag havreflan, dubbelsats hihi det var gott!
Sen mådde jag faktiskt bättre så när Johanna och dom frågade om jag ville gå med och spela fotboll svarade jag ja. Det var jätte kul idag, det regna men det var kul ändå, gjorde faktiskt flera mål!


GHD lockar med mini stylern och volym bulle och även inbackade
fläter på sidorna.


GRATTIS LINN!

Grattis till världens sötaste Linn som idag den 17 maj fyller 18 år! Nu är hon en stor tjej och stora tjejer får gå ut på krogen! GRATTIS!


Jag och Linn. Bilden är tagen av Josse på Louise 18 års fest i Januari
2010.

17 maj 2010

Vaknade hemma hos pappsen idag. Det är alltid lika härligt, går upp och gör iordning mig och sen står det frukost på köksbordet. Min pappa är bäst! Och sen när han märkte att jag fick lite bråttom så sa han att han kunde köra mig till stationen! Som sagt, min pappa är bäst!
I skolan hade vi svenska och då gick bara Lena igenom lite till provet. Sen hade vi lunch, inte god mat alls. Det var stuvade makaroner eller rättare sagt stuvad gröt, usch! Och till det fick man falukorv men den var heller inte god. Efter lunchen hade vi hantverk och då gick Eva igenom det oförberedda provet och sen även lite om "termonolig" som vi ska ha prov på på onsdag. Sen fick vi klippa varandra, och då bad jag Linda klippa mig o det ville hon.


En suddig bild på den nya frisyren. Klippte lite på längderna för att
få bort det slitna och sen klippte jag upp det! Tack Linda!


Lite senare på kvällen

Har för en stund sen ätit mig mätt på tacos. Nu sitter pappa, Johanna och jag och tittar på den nya Beck- stormens öga. Den är jätte bra! Den är verkligen värd och se! Nu det senaste har jag kommit lite efter med både Beck och Wallander, men det tycker jag det ska bli ändring på för de är ju så j*vla bra!
Skulle bara logga in snabbt och skriva ett kort inlägg medans jag skriver med Emilia på FB om hur vi ska göra i sommar, om jag ska komma till henne eller inte. Jag ska nog komma men vi vet bara inte när. för jag ska ju sommar jobba på Luna nästan hela sommaren så vi försöker lösa detta nu. Ha det gott och god natt ifall jag inte skulle hinna skriva ett godnatt inlägg :)




Söndag den 16 maj 2010

Så, nu är jag hemma. I fredags blev det mys med Älsklingen och lilla Wilma. Och igår vaknade jag hemma hos han och vid tre kom Ella. Ella och Alexander åkte och köpte godis på godisgruvan medans jag var ute och lekte med Wilma. Sen kom även Johanna, Daniel, Martin, Filip, Malin och Elvira. Då blev det lite fest med Jag har aldrig och ölspelet. På kvällen kom även några mer killar men dom kom så sent så dom fick inte stanna så länge.

Vaknade och var jätte trött idag, hade ont i magen och i huvudet, var helt död. Men sen blev det bättre.
Jag, Johanna och Daniel åkte till godisgruvan för att köpa lite godis till myskvällen med pappa men det blev inte lite, utan vi hade sån tur att vi kände hon som stod i kassan och fick LITE rabatt :)

Sitter nu och väntar på maten, det blir tacos och sen blir det Beck- i stormens öga.



Fredag 14 maj 2010

Idag är det fredag, mår faktiskt ganska bra även om det blev en hel dej igår. Har bara lite ont i huvudet men det har jag haft sen jag och Jennifer krockade i tisdags när vi spelade basket. Har tvättat och varit duktig idag. Sen blev det nog lite basket och sen tar jag bussen till min Älskling! Det blir nog inget bloggande förän på söndag så ni får ha det bäst så länge!
Pratade med Frugan på Facebook idag, och vi undrar hur många puss bilder det finns på frugorna, så här kommer de som finns och de som jag då har på min dator.









Tordag 13 maj 2010

Vaknade med Älsklingen idag med, men idag var det inte lika mysigt, vi bråkade lite men sen blev det bättre. Det är verkligen inte kul att bråka, man mår så dåligt och idag kom det tårar så det var inte alls roligt!
Grejade lite hemma idag. Vid halv fem kom Amanda till mig, vi åkte till Bonbon och sen åkte vi hem till mig igen och pratade och satt på balkongen och myste lite. Hon var med mig tills jag skulle åka till Cicci och Linns 18 års fest!
Här kommer några bilder från kvällen!








Tack Cicci, Linn och alla underbara tjejer för en underbar kväll!

Det blev mycket dans, prat och skratt.
Först klockan sju kom de flesta tjejer och då var det presentöppning och
mingel och även dans. Vid nio kom lite mer folk och sen efter tio kom
det folk då och då. Till slut var det nog nästan 40 pers!



Onsdag den 12 maj 2010

Vaknade med Älsklingen bredvid mig idag, Han var ledig idag så då sov han hos mig. I skolan hade vi avstämningprov i Fördjupningen. Det gick inte så bra, vi hade prov på vågor och på herrlådan. Vågorna gick ganska bra.


Idag fick man glass från  GB på drottningtorget tillsammans med Metro.
Hihi jag var lite busig, jag tog två, haha!



En bild på mina vågor.

Tisdag den 11 maj 2010

Var i skolan idag, samhäll, svenska, natur och idrott stod på schemat idag. På idrotten gick jag power walk med Natalie, haha det var kul! Sen åkte jag hem, klippte martin och sen åkte jag och spelade basket!


Jennifer goes Ganster! Haha hon frös så då fick hon låna min Älsklings
jacka och det såg ju inte lite kul ut! HAHA.

Måndag 10 maj 2010

Idag var det bara jag och Cicci i skolan. På hantverken fick vi ett oförberett prov. Det gick bra men det var några frågor som jag inte kom på, hoppas man får G i alla fall.
Idag fyller min Cicci 18 år! Många grattis till henne! Vi kommer att fira henne och Linn  på torsdag så då får hon sin present!


GRATTIS CICCI! <3

Senare på dagen

Kom hem för någon timma sen från skolan. Martin kom för att fixa lite grejer och sen klippte jag honom. Tog inga bilder men han ville bara att jag skulle klippa sidorna.
Här kommer bilderna på min håruppsättning som jag gjorde i fredags:





11e maj 2010

Sitter i datasalen och har samhäll. Det är rätt slappt idag pga att halva klassen har Nationellt prov. Så jag passar på att snabbt skriva ett inlägg om dagen.
Har den där långa och tråkiga dagen i skolan idag, först samhäll, håltimma, svenska, lunch, natur och sen idrott. Det ända positiva idag är väl att det är fint väder och att jag ska träffa älsklingen senare!





Hittade några gamla bilder i Mina dokument här i skolan på min söta Elvira när hon skulle vara min fotomodell till en uppgift i skolan för några månader sen.

Var ute och åkte inlines

Tjenare!
Kom precis hem från en lång tur med Johanna. Vi har varit och åkt inlines i typ två timmar idag. Det var riktigt roligt. Känner att jag har lite ont i fötterna men vad fan det är jävligt bra vardagsmotion!
Först skulle vi egentligen spela basket men när jag kom till GA så skulle vi tydligen gå till Savannen och spela fotboll, men det ville inte jag Johanna och Malin så vi åkte inlines stället. Vi åkte först lite runt Savannen och sen när Malin och Filip skulle åka hem vid ca halv nio så åkte vi upp till pappi och snackade lite med han och sen åkte vi vidare ner till stan. Vi åkte upp till Viktoria och tog en cigg sen åkte vi hem och träffade Jennifer och Martin.




(Har haft problem med att ladda upp bilder till mina inlägg, men nu när jag var i skolan så gick det, får väl se hur det går ikväll, ska nämligen ladda upp några hårbilder på bla. Maria Max och på en uppsättning som jag gjorde i fredags).


9e maj 2010

God dag!
Ska snart dra ut och spela lite basket. Men först tänkte jag bara skriva lite om en vänn som jag har haft en väldigt konstigt liv med. Min vän heter Sara.
Det började med när jag gick i ettan, då började Sara i min klass och min bästa kompis blev jätte bra kompis med henne, och då blev jag lite avis, så man kan ju säga att jag och Sara hatade varandra, vi var värsta fienderna! Efter nått år så slutade Sara för hon skulle flytta så då började hon på en annan skola. Men när jag går i sexan så får vi reda på att vi ska få en ny tjej i klassen, alla bara "vem är det, vem är det?" och sen när min lärare sa att det var Sara sa jag bara "Nej, varför dååå?" haha. Jag trodde verkligen att min bästa kompis och Sara skulle vara med varandra igen och att jag och Sara skulle vara ovänner nu med. Men så var det inte alls!
När hon började var det jag och hon som blev tajta, helt otroligt! Vi hade jätte skoj tillsammans, vi gjorde och sade typ alla tillvarandra, vi var "klassiska bästa vänner" kan man säga.
Sen när vi skulle välja några kompisar som vi ville gå med på högstadien så valde vi varandra och vi hämnade i 7b tillsammans. Sen blev vi lite ovänner i åttan men sen i slutet av nian blev vi kompisar igen men det blev inte så som det var i sexan men i alla fall jag tänkte att det är ju onödigt att vi är ovänner, och det roliga är att jag inte ens kommer ihåg vad vi bråka om :P.
När vi slutade nian var det 2008 och nu är det 2010 och vi har börjat få bra kontakt. För när vi började gymnasiet så pratade vi lite då och då men nu när vi går i tvåan har vi blivit jätte tajta! Vi säger allt tillvarandra. Även om vi inte har träffat varandra på jätte länge kan vi bara "Vet du vad jag gjorde med en kille för en vecka sen?". Så himla härligt att ha dig Sara, hoppas verkligen att vi kommer att vara vänner tills döden skiljer oss åt! Älskar dig Sara Glans!


2006


2007


2008


2008


2009





8e maj 2010

Godmorgon!
Vaknade av att Ellas mobil ringde imorses.. det var klockan nio men ändå! Låg kvar en liten stund. sen åt jag frukost med Filip och sen gick Ella och Filip ut och sålde GT.
Igår spelade vi lite basket sen gick vi och hyrde film. Vi hyrde Allt för min syster. Den var skiit bra! Jag har nog aldrig gråtit så här mycket för en film tror jag inte i alla fall.
Nu väntar vi på att Alexander och Daniel ska komma sen blir det nog lite fotboll.




Efter försäljning och service

På försäljning och service lektionen idag skulle vi fortsätta att jobba i grupper. Vi har som uppgift att starta en salong fast på låtsas då. Både Nathalie och Cecilia var sjuka idag så jag fick jobba själv. Men det gick jätte bra, jag kom på massa idér så nu har jag skickat ett meddelande på facebook till Nathalie. Hoppas hon gillar dom för jag tror att det kan bli riktigt bra!
Fick sluta lite tidigare från försäljning och service så nu sitter jag med Cicci och Sofie i datasalen och är inne på datorn lite.
Gud vad kul om Nathalie och Cecilia gillar mina idér!!


7e maj 2010

Vaknade hos Älsklingen idag! Det var mys!
På salongen igår kom Linnéa till mig, jag klippte henne. Hon kom vid fem så jag fick vara kvar lite längre på salongen idag. Efter salongen åkte jag till Lendahl för att spela basket med Alexander, Daniel, Martin, Ella, Jennifer och Mattihas. Det blev inte så mycket spel för dom hade redan spelat innan jag kom så dom var rätt trötta. Vid halv åtta åkte jag hem för att hämta mina grejer sen cyklade jag och alexander till BonBon för att köpa mys!

Nu sitter jag på samhällen och ska skriva klart en sak som jag egentligen inte har börjat på, och den ska vara klar idag! OPPS! Aja ska jobba nu, pusshej!



Det blev bad lite tidigare

Tog ett bad nästan direkt efter att jag hade skrivit det senaste inlägget för vad skulle jag annars göra?
Sitter nu framför datorn (igen) och dricker mitt te.


Har tråkigt så här har ni en deppig bild!

Senare på kvällen

Pratade precis med Alexander i telefonen och han kommer inte :( Fan vad sugen jag är att köpa godis och titta på en bra film! Men det skulle varit mycket mysigare om min lilla Älskling skulle vara här med mig. Menmen, det är inget att deppa för, för imon kommer han till mig och då ska han vara med mig länge! Yippiee!
Vad ska jag göra ikväll? Jag har redan målat naglarna. Jag ska bada lite senare. Men vad kan jag hitta på de närmsta två timmarna?








4 maj 2010

Vaknade hemma hos Älsklingen idag, mysigt var det! Idag var det en lång dag i skolan men som tur var så var den ganska soft. På samhällen fixade jag och Sophia med Naturen, på svenskan hade lärarekandidanterna lektion och sen på naturen var det bara redovisningar.
På idrotten behövde man bara gå den gamla vanliga rundan två gånger så det gjorde jag.
Efter skolan skulle jag egentligen ut och gå med Ella men när jag kom till Alingsås så spöregnade det och Ella var trött så vi hoppade det.
Sitter nu vid datorn och önskar att Alexander ska komma hit, men han säger att han inte kan och att han vill att jag ska komma till han men idag så passar det inte så bra :(.





3 maj 2010

Idag va blev det lite sovmorgon, sen blev det svenska och hantverk. På hantverken idag fortsatte vi med att klippa våran herrdocka. Jag blev helt färdig idag och det kändes skönt!
Sen efter skolan vid sex spelade jag och några fotboll på Brogårdsvallen, skit sköj!
Ska vara social mot älsklingen nu så puss hej :).


2 maj 2010

Vaknade hemma hos min underbara pappa idag!
Fick ett sms av min Älsklings Sara där hon skrev att hon var i stan och ville ta en fika med mig. Jag gjorde mig iordning och fixade en macka och sen cyklade ner till Storken för att möta henne. Vi gick till Espresso Houise och köpte kaffe och kaka. Sen gick vi till trappen och myste i solen.
Senare träffade jag Ella och sen kom även Jennifer. Vi gick sedan till Lendahl för att spela basket med Alexander, Tobbe, Martin, Daniel x2 och Johanna. Elin och hennes kille var även där!
Vi spelade till typ sex halv sju, sen åkte några och köpte glass och sen spelade vi lite till och sen åkte vi till maxi för att hämta johannas cykel men hon hade glömt nycklarna så vi åkte hem. Imon blir det fotboll med alla på savannen, det ska bli kul!




Senare den 1 maj 2010

Nu sitter jag i sängen och skulle egentligen varit inne på datorn lite längre med Jennifer. Det var tänkt att vi skulle sitta vid varsin dator och bara chilla. Men så kommer vi inte ihåg lösenordet till det trådlösa nätverket så hon kommer inte in. Så jag är bara inne en snabbis för att kolla läget.
Och medans vi försöker komma på lösenordet så kom vi på att vi ville byta mobiler med varandra men hennes är låst till tre och min är låst till Telia så det funkade inte så bra :/ Men om det är någon som har en Sony Ericsson w595 och som vill byta ett tag mot en Sony Ericsson T700 så får ni gärna skriva!


Det är den här jag gärna vill ha!


Och den här har jag!






1 maj 2010

Idag är det första maj, och idag har jag och Alexander varit tillsammans i fyra månader och jag och Josse har varit förlovade i ett år. Det var för exakt ett år sen som vi firade valborg med kubb, mys och badtunna hemma hos Agnes och Viktoria. Saknar den tiden!


Frugorna den 1 maj 2009. GRATTIS till oss!


Martina, Dennis, Agnes Josse och Viktoria på Valborg 2009.


Jag och min Älskling har varit tillsammans i fyra månader idag! Hihi!
Har har varit så här lycklig! <3







RSS 2.0