MITT HÅR GENOM ÅREN


2006 - Här har jag långt hår med lite för gula slingor i mitt naturliga hår.


2007 - Här har jag färgat migg långa hår till mörkbrunt.


2008 - Här har jag gjorde slingor igen.


2009 - När jag var i Stockholm så klippte jag av mitt hår för första
gången.


2010 - Här har det växt ut..


2011 - Egentligen gjorde jag detta i slutet av 2010 men har inga
andra bilder ffrån 2011. Men nu har jag kort hår igen och rött!


26 Janurari 2011

Idag vaknade jag och kände mig inte så bra, jag stannade hemma från skolan. Jag sov till ett ungefär och nu har jag tittat på Sex and the city hela dagen. Och jag ska väl fortsätta att kolla på det :P

I lördags tog jag några foton på Johanna och Elvira. De bilder som blev bra ska jag använda till ett skolarbete. Meningen är att vi ska ha ett tema, fixa frisyrer b.la.









24 Januari 2011

Hej alla nya och gamla läsare!
Tänkte bara säg till de nya läsare som jag har sett att jag har fått, att oftast skriver jag om vad jag har gjort, men oftast bara om det är något intressant. Jag skriver även om lite produkter som jag tycker är bra. Jag pluggar ju till frisör så det är därför jag ger tips om olika saker som gäller våra hår. Om ni har någon fråga kan ni bara fråga på, vi får väl se om jag kan svara!





Grazette of Sweden


I tisdags var jag och min klass på ett studie besök hos Grazette of Sweden, i deras fabrik i Göteborg. När vi kom dit var klockan 10 och då fick man ta lite kaffe och bulle, MUMS! Och sen blev det mycket lyssna. Först var det en tjej som berättade om lite kemi inom frisörbrancshen. Sen blev det en rundtur i fabriken. Efter det blev vi bjudna på lunch. Efter lunchen blev det en annan föreläsning om allt möjligt b.la. om delproven och om trender.
Sen fick vi shoppa i deras butik, allt kostade 50 kr/st. Jag köpte en förkräm och en inpackning.




Den orange flaskan, Multi styler är en jätte bra fön kräm som du lägger i i blött
hår och sen fönar du, du kan även låta det själv torka. Den ger volym
och det blir enklare att styla
Den rosa burken, Wonder mask är en jätte bra inpackning som jag rekomenderar
till alla! Den bevarar färgen och den går in på djupet.
Den ljusa flaskan, get straight/curly är en fön kräm som du kan använda om
du antingen vill platta efteråt
eller om du bara vill låta det självtorka går det också bra. Den är även bra till
hår som har självfall (lockigt).
Den blåa tuben, Wax flow är en wax som du både kan använda på kort
och på långt hår. Och det luktar lakris.

4 Januari 2011



Vaknade jätte sent idag, vid ett! Jag kände mig helt död! Det blev rätt sent igår förresten men ändå :P. Nu har jag plockat iordning i mitt rum och så håller jag på att tvätta. Idag har jag även en körlektion. Det var rätt länge sen så det ska bli kul att får köra lite igen!
Idag kommer även Alexander till mig, det ska bli mysigt!








3 Januari 2011

Idag vaknade jag med Elvira. Hon sov över hos mig och Anya sov över hos Johanna. Igår tittade vi på film och bara tog det lugnt!
Har precis gjort iordning mig, ska gå till stan och äta lunch med Sofie. Och sen ska jag gå vidare till Sara vid två då Sofie åker till jobbet.
Hoppas att ni får en trevlig dag!

Förresten! Igår bokade Elvira våra biljetter till spanien! :D. Vi längtar som fan, nackdelen är bara det att vi åker om ett halvår så vi kommer typ dö av längtan! HAHA!



Me and Sofipropp!


VIMMEL - NYÅR








2 Januari 2011

Hej hopp!
Har precis kommit hem från stan. Vi gick även till ö&b och till maxi. Jag har köpt lite presenter till en väldigt god vänn och så har vi hjälp mamma med att handla.

Igår hade jag och Alexander ett år. Han skulle åka till maxi och köpa godis till mig, jag sa bara lite och sen skulle han ringa när han var på maxi vid godisavdelningen så skulle jag säga vad jag ville ha men han ringde inte. Men när han kom hem så hade han typ köpt ett kilo med bara gott godis och sen hade han även köpt en bukett med röda rosor till mig!








NYÅRS PUSSAR - UPPDATERING

Förra året kom jag på att vi skulle köra en lek strax efter tolv slaget. Vi skulle köra laget runt puss. I år blev det inte riktigt så, och eftersom jag var hemma på tolvslaget så pussade jag Saga. Men tänkte ladda upp  några bilder på mig och mina nyårs pussar under kvällen!







Jag vet att Maria har bilder som jag kan sno sen, men dom kommer upp senare. GJORT!

NYÅR

Fan vilket misslyckat nyår man fick!
Kvällen började jätte trevlig, gjorde mig iordning, tyckte själv att jag blev rätt så fin. När vi kom till festen, jag och Alexander, hade jag kul nästan direkt men sen vid tio så började Alexander må dåligt och så gick han ut o spydde. Han sa att han ville gå hem och jag följde honom för vad skulle jag annars göra? Jag kunde ju inte låta han gå själv när han var så jävla packad!? När vi kom hem, ca halv elva så gick han in på toa direkt och jag satte migg i sängen och började gråta! Sen kom han ut och jag gick in och sminkade av mig och sen när jag kom tillbaka så hade han redan somnat!
Fem över tolv så skulle jag gå in och väcka honom för att säga grattis för vi firade ett år precis då. Han gick inte att väcka så jag sa till honom att han var jätte rolig och att jag nu vet vad jag betyder för honom! Jag hade verkligen sett fram imot att få fira nyår med både gamla och nya vänner, men nähä då så blev det inte! Men tack alla som var på festen jag hade faktiskt riktigt rolig tills jag gick hem <3.

Tänkte ladda upp några bilder som vi tog innan vi gick till festen:









RSS 2.0