26e februari 2010

Vaknade kvart i sju av väckarklockan och låg och snooza i en halvtimme.
När jag skulle gå ut till bussen så åkte den förbi mig och då könde jag bara att jag verkligen inte orkade, så jag gick upp till lägenheten igen och lade mig och vilade med Johanna, Malin och Filip.










25e februari 2010


Idag var det praktik, det var kul att komma dit igen för det var ju ett tag sen men efter halva dagen blev jag jätte trött så när jag kom hem så fixade jag det sista i tvättstugan och sen gick jag och lade mig!
Älsklingen ringde vid nio, han skulle också lägga sig tidigt för han hade ont i hela kroppen pga att han har skottat snö från massa tak i två dagar nu.



Fick en mini semla idag på salongen! Mums!






.

Kom hem för en stund sen från stan. Var och fikade på Espresso House med Frugan efter träningen. Det var kul  att få träffa hennes igen för det var ett tag sen, hon har varit jätte sjuk ett bra tag och så har vi inte haft tid så det har inte blivit av men idag blev det av!
Sitter och väntar på att Älsklingen ska komma till mig!


Bakade choklad muffins igår efter skolan


Dom var väldigt uppskattade av mamma och Älsklingen! Hehe





24e februari 2010

God morgon! Haha, gissa vad! I morses när Älsklingen skulle till jobbet vid kvart i sju så gick jag upp och sade hej då till han. Egentligen skulle jag börja göra mig iordning när han hade gått men istället gick jag och lade mig i sängen för att bara ligga en liten stund till. Gissa vad, jag somnade och vaknade igen vid kvart över elva! Så det blev ingen skola för mig idag, tänkte att det inte var någon idé att åka för slutade halv ett och jag skulle va i skolan vid ett så då hade jag ju ändå missat lektionen.
Så nu sitter jag här vid datorn och har precis ätit frukost och ska snart åka till Sportlife och träna hade jag tänkt, det var ju så länge sen!

Igår kom Älsklingen till mig vid kvart i sju, hans syster skjutasade han för egentligen så skulle vi ju inte ses idag men så blev det inte, det tyckte jag var bra för jag ville vara med han och det fick jag!
Vi gick till Bonbon och hyrde film, åt thaimat som mamma hade lagat, jätte gott var det och sen låg vi och kollade på filmen i mitt rum, det var jätte mysigt!








23e februari 2010

Kom ca 10 min försent till samhällen idag men det gjorde inte så mycket för Gunnar var själv försenad.
Igår om Älsklingen till mig en snabbis, vi åt, fikade och spelade kort med Johanna, det var riktigt mysigt. Egentligen skulle inte han kommit idag men han hade ju mitt busskort så han var tvungen att komma.

Idag blir det bara att vara hemma, ska nog stor städa mitt rum, är lite stökigt nu faktiskt.






Min andra katt Saga


Eftersom jag lade upp några bilder på Findus så tänkte jag att jag lägger
upp några bilder på min andra katt, Saga.
Malin satt i soffan och Saga bara gick försiktigt och la sig i hennes knä
bara så där, jätte gulligt!


Kom ut på balkongen en gång och då låg Findus och Saga i
ställningen skeden kan man säga, så söt är min lilla Saga!


Så här låg dom!





22e februari 2010

Igår kunde jag inte komma in på bloggen så jag skrev inget, så jag skriver nu istället.
Kom hem från Älsklingen igår, vi lekte lite hemma hos mig sen kom Tommy och hämtade honom och samtidigt så körde han mig till salongen. Jag fick städa själv igår för det blev så sent så Elvira fick och orkade inte komma. Jag fårstår henne för det ju fan över 20 minus grader igår på kvällen! USCH!
Men det gick bra att städa ändå. När jag var färdig kom pappsen och hämtade mig, när jag kom hem gjorde jag iordning en kvällsmacka och satte mig vid datorn/tvn.

Idag skulle jag då egentligen vara hos tandläkaren klockan kvart i åtta men så blev det inte. Tjejen som jag skulle till åkte med ett tåg som var jätte försenat så jag fick en ny tid. Då fick jag gå hem i kylan.
Egentligen skulle jag ju till skolan men tänkte att det inte skulle vara någon idé för jag skulle ju försöka få en tid hos Ungdomsmottagningen idag också.

När jag kom så pratade jag lite med Johanna och så kom någon som jag längtat efter! Äntligen! Sen lade vi oss i mammas säng och somnade. Johanna hade inga lektioner i skolan idag så hon var också hemma. Mysigt var det!


Låg och myste med lilla Findus innan jag somnade


Min söta myskille!


Han har typ aldrig varit så här mysig, det var helt sjukt!




20e februari 2010

God morgon! Ligger i soffan och tittar på en svensk film som går på SF kanalen.
Inatt sov jag kanske sammanlagt 2 timmar eller nått, jag frös och hade typ ont i hela kroppen! Det var inte alls kul och hoppas att det inte blir så i natt hemma hos Älsklingen!

Om några timmar ska Daniel köra mig till Älsklingen och då blir det mys!
Pratade precis med pappa och skulle fråga vad bilnycklarna var så Daniel kan köra mig, då sa han att vi nog var tvungna att skotta, haha jag vill se Daniel skotta!



God natt

Ligger nu i sängen och ska strax sova. Har haft en jätte rolig kväll med Johanna, Elvira, Martin och alla andra som var vid kors idag. Först när vi kom dit såg vi att dom hade dukat upp jätte fint, och så kom Linnea fram och sa att det var suprize friday och det innebar att maten var gratis och att vi skulle leka några lekar. Vi blev bjudna på tacos, körde en tävling som jag och Elvira kom tvåa i! Och sen satt vi bara och spela lite spel, jätte kul var det!
Så nu ska jag snart lägga mig och sova, ska bara vänta på att Johanna och Daniel ska komma upp.
God natt och sov så gott!



Senare den 19e februari

Sitter hemma hos pappa nu och tittar på tv med Johanna och Elvira. Vi tittar på ett teveprogram som heter Tabatha´s salon takes over. Det handlar om en blond frisör som heter Tabatha, hon kommer till olika frisör salonger i America och tittar på vad dom gör för fel och sen rättar hon till dom. Just nu är hon på en salong som heter Hairlab och där är det några frisörer som flörtar med sina kunder, pratar jätte högt och vissa som är helt ointresserade av kunden.
Jag har lärt mig att kunden går alltid före och på denna salong var det inte så!
Det var rätt toligt att se på faktiskt, nu vet jag hur man inte ska göra.


Jag tycker verkligen det är jätte fint med snö och det  har jag alltid
tyckt men nu är det för mycket!


bilder på malin

Här kommer bilderna på Malin som jag tog när jag färgade hennes hår förra fredagen.


Det var jag och Rebecka som gjorde en intesiv toning på Malin (Malin
och Rebecka).


Så här blev resultatet, man såg lite av det mörka hon hade innan, men
det är ju bara en toning och läraren sa att man kan fixa det men detta var
ju bara så att vi fick öva.



19e februari 2010

God morgon! Vaknade första gången vid halv fem, då vände jag mig om och kramade om min pojkvän. Sen somnade jag om. Sen vaknade jag igen då älsklingen skulle upp till jobbet, och sen somnade jag om och vaknade vid halv tolv då gick jag typ upp och åt frukost med Johanna och Elvira.

Igår kom Älsklingen till mig vid halv sju eller jag mötte honom vid bonbon för vi skulle hyra film. Sen gick vi hem till mig och kollade färdigt på filmen som vi såg i förrgår och sen vid nio åt vi jätte god mat som mamma hade lagat i över en timme! Det var klyftpotatis, morötter, kycklingfilé och en god "sås" med créme freich och feta ost, jätte gott var det.
Sen satte vi på filmen vi hyrde, vi hyrde the Omen 2, men när vi satte på filmen märkte vi att det var den gamla filmen, det var ju inte rikgit meningen, haha.












17e februari 2010

Ska snart hoppa in i duschen, sen kommer Älsklingen och han ska sova här i natt, det ska bli jätte mysigt.

Idag vaknade Mimmi hos mig. Igår skulle vi egentligen träffas bara en liten stund men det blev lite längre och sen sov hon hos mig. Vi pratade, fixade naglarna och tittade på film, eller båda somnade till filmen men ändå.

Idag skulle hon åka till Stockholm så då gick hon härifrån ungefär vid 13 och då började jag tvätta. Jag har bara legat och tagit det lugnt hela dagen medans jag väntade på maskinerna.


Hittade bilderna på Louise, i skolan hade vi som uppgift att styla frisyr,
smink och kläder på en person. Jag gjorde om Louise från lite emo
punk till romantisk.


Louise och Jennie, Jennie blev också stylad men av Amanda i b klassen.
Tyvärr har jag inte före bilder på Louise men min lärare Ingegerd har det
så jag ska kolla med henne om hon har det! Det vore kul att ha!




16e februari 2010

Sitter hemma oss Mimmi och väntar tills hon har packat färdigt, för imorgon ska hon till Stockholm med sin syster. Sen ska vi åka hem till mig och då ska vi baka, vi får väl se vad det blir, men det blir säkert något gott!
Skriver inte så långt nu för att det fattas en knapp  på mimmis datorn så det är lite små jobbigt att skriva! Men ha det!

Emma vill ha sommar! Fina minnen från dom senaste sommrarna.


2009, Vill tillbaka till fina Helsingborg med pappa och Johanna


2009, Tog massa fina och roliga kort med Jennifer


2009, Va i Stockholm och hälsade på underbara Emilia!


2009, Badade med Jennifer och Natalie vid plajan och tog massa roliga kort.


2009, Var i nolhaga och tog massa fina kort med Jennifer!


2008, Emma och Sara


2008, Åsa med Sara och hennes farmor, brände oss inte bara lite!


2008, Åkte bil med mamma oh Vickan till Åsa, jätte mysigt var det!


2008 Emma, Maria och Emma!


Alla hjärtans dag, 14e februari!


Det här hade min underbara pojkvän fixat till mig på alla hjärtansdag
Är han inte helt underbar? Jo, det är han!


15e februari 2010

God morgon! Vaknade hemma hos Elvira, sitter och väntar på att hon ska bli klar. Sen ska vi ut och elda, haha burn in hell! (Ni som vet fattar vad jag menar).
Sen ska jag gå hem och duscha och plocka iordning imitt rum Sen kommer det upp bilder på hur min underbara pojkvän gjorde i ordning i mitt rum som alla hjärtansdag present!

12e februari 2010

Sitter i datasalen och ska precis börja på en artikel som vi har som uppgift. Jag ska skriva om bloggar, hur man följer dom och lite om dom stora bloggarna som Kenza, Kissie mm.
Det ska bli jätte kul, lite svårt men allt kan ju inte vara enkelt här i världen annars är det ju inte kul!
Snart slutar lektionen, då ska jag ner till skåpet och sen vidare till Försäljning och Service. Vi ska skriva om förra fredagen, hur vi tyckte det gick, vad som var svårt/enkelt osv.
Sen på hantverken kommer Malin, jag och Rebecka ska färga hennes hår! Hoppas det blir kul!

Senare den 11e ferbruari 2010

Sitter nu framför datorn hemma hos mamma och väntar på att tvätten nere i tvättstugan ska bli klar. Kom på att det var ganska länge sen jag satt här inne på datorn, brukar nästan alltid vara i skolan eller hos pappa.
Förut när jag skrev att jag skulle sova lite, jag vakna vid fyra så det var inte så lite, haha. Det var rätt gött att få sova ut lite och sen försvann även min huvudvärk som jag hade sen igår!

Imon ska Malin som sagt vara min färgmodell, det ska bli skit kul! Hon kommer vid två och då ska jag och Rebecka göra en toning på henne. Sen hoppas jag att vi får sluta för då kan jag åka med Malin hem till Alingsås. Sen på kvällen blir det nog att umgås med Alexander, Cicci, Johanna, Daniel, Elvira mm. Först ska vi vara hemma hos Robin och sen drar vi väl vidare, vart vet jag inte än men det blir säkert bra!
Nu ska jag lyssna lite på musik och sen ska jag ner till tvättstugan igen och sen blir det sängen! God natt!

11e februrai 2010

God morgon! Skulle egentligen gått till salongen men mådde inte så bra så jag stannade hemma.
Igår kom mina och Johannas barndoms kompisar hem till oss med deras mamma som är kompis med våran mamma, det blev middag och sen cheese cake! Det var jätte mysigt.
Sen skulle Johanna åka hem till Daniel, Alexanders kompis Tommy skjutsade henne och jag följde med, sen lämna dom av mig hemma hos mig. Så fort jag kom hem gick jag och lade mig, satte på ett Vänner ett avsnitt och pratade lite med Alexander i telefon.
Nu ska jag hoppa i sängen igen och försöka sova lite, har jätte ont i huvudet och mår lite illa, hoppas jag orkar gå till skolan imon för då ska Malin vara min och Rebeckas färg modell, det ska bli jätte kul för det är första gången vi ha färgmodeller i skolan!

forts. 10e februari 2010

Mer om vad som hände igår då. Jag stannade hemma från skolan, och vid fyra kom Alexander hem till mig och det var mysigt. Sen kom då elvira, hon hoppade in i duschen och sen började vi göra iordning henne. Efter ca två timmar så gick vi ut till den platsen som vi skulle fota vid. det var mörk och lite läskigt att gå dit. Vi gjorde en tabbe, vi gick värsta omvägen dit men sen på vägen hem till mig igen så gick vi en mycket snabbare väg.
Strax efter att vi kom hem så åkte Elvira hem och jag och alexander mös ^^,
Sen vi halv elva åkte han hem och då gjorde jag mig iordning för kvällen och sen skrev jag färdigt min uppsats i hantverksorienteringen samtidigt som jag kollade på vänner.

Idag började jag som vanligt, halv nio och då hade jag Fördjupning A och sen lunch och nu sitter jag i datasalen och är klar med min bild, behövde inte göra något alls utan bara att ändra storleken. det kändes skönt!
Snart ska jag springa till spårvagnen så jag hinner med 13:47 tåget och då ska jag hem och plockairdningi mitt rum och kanske hinna med att tvätta en maskin tvätt om det finns tid.


Denna bild blev det på elvira

10e februari 2010

God dag! Sitter i datasalen i skolan och väntar på att Gunnar ska komma så han kan hjälpa mig med att redigera en bild som jag tog på Elvria igår. Det var skit kul, Elvira började att duscha och sen sminka sig, och fixade jag hennes hår.


Elvira som gansgter/bad girl


Elvira = en riktigt gangster!


Elvira goes bad!

 


god natt

Sitter och tittar på Göta kanal 2 med pappa och Johanna.
Mötte Elvira i allén vid tre, då var även Oscar och Tim där. Oscar kom fram till mig för att fråga efter cigg och sen så stod vi och pratade med dom en liten stund sen så gick vi vidare till salongen för att städa. Det gick bra i dag med, efter ett tag kom Malin.
Vi tjöta lite och sen drog vi vidare till Saga bio för att kolla vad det går för bio och sen gick vi till Lendahl och chilla lite. Sen kom även Johanna och då gick vi till mamma. Där lade vi oss i mammas säng och prata lite och elvira plugga och sen förhörde vi henne, det gick jätte bra!

Sen var vi tvungna att gå till Lendahl igen för att kolla efter Elviras plånbok som hon hade tappat, men vi hitta den inte så jag och Elvira ska gå till polisen imon och kolla där. För jag ska ändå åka från skolan tidigt för ska göra en annan viktig sak.

Ha det så bra, sov gott, somna torrt så hörs vi senare!


7e februari 2010

Vaknade hos Alexander idag! Mysigt var det! Vi gick upp och åt frukost och sen strax efter kom Måxxen och då åkte vi in till stan. Dom skulle lämna Wilma och sen skulle dom ut på sjön och fiska. Jag ska om ca tre timmar åka till salongen för att städa och sen träffa Elvira.

Igår blev det godis från godisgruvan, film, mys och massa kärlek.


Hitta en bild på godis som Emilia hade med sig från Stockholm, mums!

lördag

Louise åkte precis från mig. Klippte topparna på henne och efter så lockade jag hennes hår, blev jätte fint, skulle tagit kort med vi glömde av det. Jag visade en bild från klassresan i nian och då visade hon massa bilder från resan på Idas bilddagbok. Gud vad man saknar den tiden ibland, speciellt i slutet av nian när hela klassen blev som en och samma grupp<3.

Nu har jag två tre timmar på mig och inte göra någonting alls typ, väntar på att Alexander ska ringa mig så han och Måxxen kan komma och hämta mig, då åker vi till Hol!

Nu ska jag äntligen platta mitt hår, känner att jag inte har haft plattat hår på jätte länge, och nu när jag har köpt ett bra värmeskydd så kan jag äntligen göra det!

6e februari 2010

God morgon! Vaknade av att Johanna ringde min mobil och att hon plingade på dörren. Hon hade sålt gt och ville komma in. Vi låg en stund i sängen, jag kollade på när hon fixade med sina fiskar i Fishville på facebook. Sen kom daniel och strax efter det så åkte dom hem till Näsbo igen.
Så nu ligger jag här i sängen och har piss tråkigt.. funderar på att gå upp och göra frukost och sen hoppa in i duschen innan Louise kommer.

Idag blir det då att klippa Louise, åka hem till Alexander och mysa!


Senare på kvällen

Sitter vid datorn och snackar med pojkvännen och Sara. Blev sugen på att leka med henne nu för vi har ju som sagt va planerat att vi ska vara med varandra på lovet! Det ska bli jätte kul, längtar!
Imorgon kommer Louise till mig, jag ska klippa henne och sen på efter middagen åker jag ut till Alexander, det blir mysa och sova över!


Så här såg tröjan ut som vi fick ha på oss idag och som vi även
fick sen! You are beautiful!

Baksidan.

5e februari 2010

Ställde klockan på sex idag för att jag skulle upp vid halv sju, men somna om så jag hoppas upp ur sängen tjugo i åtta! Var tvungen att vara i tid till skolan idag, för idag så var det dags för mig, Charlott, Sofia, Sandra och Sara att sälja produkterna som vi hade beställt alldeles själva i foajén. Det var tävlingar i dag i skolan så då brukar alltid tvåorna sälja produkter för olika märken i foajén. Vi sålde Grazette, det var hur kul som helst! Som tack för att vi hade stått i foajén från klockan 9 till klockan 15 så fick vi välja två produkter var av crush serien. Jag valde en jätte bra inpackning som både skyddar mot värme, behåller färgen och vårdar håret. Sen blev det även ett värmespray som jag brukar använda ibland på dockorna i skolan. Blev jätte glad!

Kom hem vid halv fem, då träffade jag Syrran, Elvira, Filip och Malin vid stationen, stod och snackde med dom lite och sen körde Daniel mig och Elvira hem till mig, jag åt lite, packade mina grejer till pappa sen gick vi ut, hon skulle gå och möta Emmy och jag skulle till pappa.

Kom till pappa vid typ kvart över sex och klockan är nu tjugo över nio, på den tiden har jag målat naglarna, tittar på one tree hill på datorn, bloggat lite, pratat med en gammal kompis om vad vi ska göra på lovet, fan vad kul det ska bli! Och sen har jag även ätit revben med pappa.


Hårinpackningen och värmeskyddet som jag fick!

3e februari 2010 GRATTIS JOSSE!

Grattis Josse, Frugan min! Idag fyller du 18 år och det firade vi med att äta på musses. Det var du, jag, Cicci, Linn, Sofie, Louise, Viktoria, Jessica Tell, Mikaela, Emma Philblad och Lovisa. Det var jätte trevligt! Grattis Josse, hoppas att du hade en bra födelsedag och fick många fina presenter! Och hoppas att du blir frisk snart så vi kan leka, för det var länge sen det bara var du och jag. du vet, jag har fortfarande kvar det där presentkortet som jag fick av dig på alla hjärtans dag förra året, det kanske är dags att utnyttja det?

När jag kom hem så umgådes jag lite med Johanna och Daniel, sen blev det sängen.


Josse är nu 18 år! Grattis!



RSS 2.0