29 januari 2010

Ikväll blir det Åkanten med pojkvännen, syrran, hennes pojkvänn, filip och malin.
Efter blir det fest hos alex syster. Skoj ska det bli!
Sitter just nu i skolan och har samhäll. Kom ca 25 min försent idag på grund av att tåget var försenat, hoppas dom har fixat det innan det är dags att åka hem till alingsås igen!
Ha det ^^


26/1

God Morgon!
Sitter i datorsalen och har samhällkunskap. Vi håller fortfarande på med propaganda men snart är lektionen slut och då är det dags för bamba!
Sen blir det andra tråkiga lektioner, tisdager är den tråkigaste dagen i veckan för där är det bara teorietiska ämnen som svenska, samhäll, natur och hantverksorientering. Egentligen har vi idrott som sista lektionen på tisdagar men Mats, våran lärare, tycker att det blir för sent att ha idrott från klockan 15-16:30 så man får träna på egen hand hemma istället! så himla gött!
Efter skolan blir det tåget hem, sen bussen hem till pappa för att hämta mina grejer från helgen. Sen kommer Elvira till mig en snabbis, kanske om hon orkar. För sen kommer nog alex och han ska sova hos mig så då kanske inte hon ville vara med :P.

.

Har suttit i sängen kollat på One tree hill tills nu, funderar på att kanske gå ut e sväng och kanske träffa Elvira en snabbis om hon har tid för mig. Sen vid fem blir det kalas hos lilla Philip som sagt var! Och sen kanske det blir mys med Viktoria och Agnes, inte säkert än för Viktoria är lite sjuk men hon skulle höra av sig senare och berätta hur hon mår, så vi får väl se vad som händer och sker ikväll.

23/1

Good morgon! ^^
Vaknade sju i morses, gick upp på toaletten, hämta ett glas vatten och tog lite nässpray. Sen gick jag och lade mig igen. Jennifer sov hos mig i går så hon vaknade hos mig.
Vi gick upp vid halv elva för att äta frukost sen gick Jennifer och jag satte på One tree hill. Guud vad det är bra va, så himla spännande, det blir nog att titta på det fram till kalaset hos Philip!


Brooke, Julian, Alex, Nathan, Haley, Quinn and Clay i OTH.

22/1

Gick upp vid kvart i tolv för att logga in på datorn och sjukanmäla mig, mådde inte riktigt bra idag heller. Sen blev det frukost framför Vänner.
Mer Vänner, sen kom även Daniel, Filip och Malin, då blev det neger och president.
Nu sitter jag hemma hos pappa och ska snart gå ut och leka med Jennifer, vi ska nog vara med några och typ kolla på film tror jag.

puss

21/1

Har inte orkat skriva något för jag har legat i sängen och varit sjuk sen i måndags så jag har verkligen inte orkat skriva, tänkte att jag skriver lite snabbt nu, medans jag samtidigt har sjukanmält mig.
I lördags va det då Louise 18 års fest, det var hurkul som helst verkligen, det var tur att jag inte åkte hem när jag egentligen skulle åka hem för det typ då allt det roliga började!
Sen på söndagen då, då började jag bli lite små sjuk så jag var typ bara hemma och tog det lugnt. Sen på måndag var jag ledig från skolan men eftersom jag inte mådde så bra fick jag ligga i sängen. Samma hände i tisdags och i onsdags, var hemma från skolan och tog det lugnt, orkade verkligen ingenting.
Pratade med Louise igår och hon sade att det var många som hade blivit sjuka efter festen i lördags så det var inte bara jag.
Idag skulle jag egentligen då varit på salongen men om jag knappt orkar fixa mat eller vara inne på datorn så orkar jag nog verkligen inte vara på salongen en hel dag plus att i dag kommer en som ska visa hur man gör med det nya datasystemet och hon skulle vara där till klockan åtta! Ska snart ringa till Anna och kolla om hon ville ha med mig på det eller om jag kan vara hemma.

Puss


En till

En till länk som du kan gå in på om du vill tjärna pengar på din blogg:
http://mailpengar.se/?r={2996173D-69B8-46E1-8AE2-8CC478160032}


15/1

God morgon! Ville verkligen inte gå upp idag, men tio i sju gick jag upp och gjorde mig iordning. Hade lite bråttom hann inte äta frukost eller gå på toaletten så nu sitter jag i datasalen och är jätte kissenödig! Första lektionen började egentligen 08.40 men Gunnar kom ca 7 min försent, så egetnlien kunde jag ju hunnit att gå på toaletten då men visste ju inte när han skulle komma.
I skolan idag blir det samhäll (nu), Försäljning och service och sen 4,5 timmes lektion med hantverk.
Sen ikväll blir det "filmkväll" hos pappa men Alexander, Johanna, Daniel, Maria, Elvira, Malin, filip, Tobbe och Anna, det ska bli kul!


14/1

Vaknade/ gick upp vid tio över åtta idag. Gick upp gjorde iordning mig och åt frukost. Sen gick jag till salongen. Mamm kom lite strax efter nio, jag färgade hennes utväxt som var väldigt stor så det behövdes verkligen.
Sen gjorde jag inte så mkt, jag ren skrev några papper och sen gjorde det vanliga som jag brukar göra på torsdagarna.
När jag kom hem blev det teven och sen Willys med Jennifer och hennes mormor.
Nu sitter jag och tittar på Ghost Whisper, det är jätte spännande, men just nu är det paus så du passade jag på att skriva lite om dagen.

13/1

Vaknade innan väckarklockan idag, kunde sova/snozza en timme till!
Gick upp vid halv sju då jag gick upp och gjorde iordning mig och sedan gick jag ut till bussen. Åkte med borås bussen så kom ganska tidigt till stationen idag så jag satte mig och väntade på Cicci och Sofie. Men sen när jag kollade på den skärmen som det står när nästa tåg ska gå så stod det att pendeln skulle gå 07.48!! Egentligen går den ju 07.33, så jag försökte att får tag i Cicci och Sofie genom att ringa till Josse, men hon svarade inte, så jag gick mot direkttåget och då hörde jag Sofie ropa på mig så då sprang vi till direkttåget. Vi trodde inteCicci kom med men det gjorde hon för hon kom till skolan när jag och Sofie precis hade kommit ut från omklädningsrummet.
Första lektionen idag var Fördjupning A, då gick Ingegerd igenom lite om vad vi ska hålla på med och så visade hon lite med effilering och sen var det dags för frukost rasten. Sen blev det produktgenom gång med Goldwell.

Kom till Alingsås halv fyra, skulle egentligen vara med Josse och fixa en sak men vi tar det på lördag istället, haha. Så jag träffade Alexander en stund och sen vid nio skjutsade Daniel hem honom.
Så nu sitter jag här och dricker mitt te och ska snart lägga mig i badet och sen blir det att lägga sig i sängen! Förresten, johanna har varit sjuk nu i två dagar och hon har varit så rastlös så när jag kom hem så hade hon möblerat i mitt rum! Vi hade planerat att vi skulle göra det typ i helgen men då hade hon gjort det!

12/1

Idag ringde väckarklockan vid sju men gick upp vid tjugo i åtta. Gick upp och gjorde mig iordning och sen gick jag till bussen för jag orkade verkligen inte att gå till stationen plus att det var så jävla kallt i morses, eller a det brukar det ju vara..
Kom i alla fall till skolan vid halv tio, gick direkt till datorkunskapssalen där jag skulle ha samhällskunskap.
Nu sitter jag här och halv lyssnar på läraren medans jag skriver här i bloggen!
I eftermiddag/kväll kommer Alexander till mig! Längtar!!
Måste bara berätta vad som hände igår! Min mobil gick sönder, den är bara helt cp. Både jag och Alexander försökte men det gick inte, vi stängde av den, tog ut batteriet, lät den ligga utan batteri ett tag och så tog vi även ut somkortet, men den funkade fortfarande inte, så idag efter skolan så ska jag gå till Telia i alingsås och då hoppas jag att jag får låna en lånemobil om dom tar in den för lagning, för annars kommer inte jag klara mig!

första skoldagen 11/1

Idag var det då min första skoldag efter jullovet. Började klockan 10 idag och då hade jag svenska. Skulle egentligen tagit nio pendeln men den var 45 min försenad så vi tog halv tio direkt tåget istället.
Efter svenskan var det lunch sen var det hantverk. På hantverken pratade vi om vad vi gjorde på lovet + att Eva gick igenom det nya schemat. Sen fortsatte vi med damdockan, gick väldigt bra idag, blev klar med min första frisyr så på fredag så är det bara att börja på min andra!
Efter skolan åkte jag hem till Alingsås, sen gick jag hem. Vid fem kom Alexander till mig, då blev det mys framför teven!

10/1

Vaknade hos Alex idag, i rummet intill vaknade Johanna, Daniel, Elvira och Tobbe. Det blev lite vilt igår men det var jävligt kul, längtar till nästa fredag då blir det lite mer "vilt".
Vi åkte in till stan vid två och då åt vi pizza jag, Johanna, Daniel och Tobbe. Sen kom även Alexander och Anna efter att jag och johanna hade varit hos mamma en snabbis.
Sen blev det neger och president hos Tobbe.
Vid halv åtta skjutsade Daniel mig till salongen för det var dags att städa där igen, idag gick det bra för idag hade jag inte bestämt något efter så det blev inte lika stressigt denna gången.
Imon blir det då skola för första gången detta året, det ska bli kul faktiskt, träffa klassen och att komma in i rutirerna. På efter middagen funderar jag på att kanske träna eller träffa alex, får se hur det blir!

Puss..

today is a good day

Passade på att skriva ett kort inlägg innan vi ska åka och hämta Elvira och senare åka vidare till Alexander för att ha lite mys kväll. Det blir Johanna, Daniel, Tobbe, Elvria Alex och jag, det ska bli myys!
Vi syns imorgon alla mina läsare, även om ni inte är så många! haha


9/1

Godmorgon!
Idag väckte faktiskt pappa mig vid tio, då gick jag och johanna upp och skulle äta frukost, det kändes faktiskt bra att komma upp tidigt för en gång skull. Hoppas man lägger sig ganska tidigt ikväll och vaknar i hyfsad tid för på måndag vill jag inte vara trött för då börjar ju skolan! På ett sätt längtar jag och på ett sätt inte.. Viccan är ju inte kvar i klassen men som tur var så har vi nästan alla lektioner med varandra ändå så det är ju bra även om det fortfarande är lite stelt mellan oss. En sak som är säker i alla fall är att det ska bli kul att träffa Cicci och Sofie igen, Cicci träffade jag ju på nyår men det ska bli kul att får vara med dom som vanligt igen!
Just nu sitter jag i soffan och skrattar åt Johannas Daniel när han tog upp sin parfym, deodorant, schampoo och hårgéle som hade fryst efter att varit i bilen i natt, hahha till och med  kallingarna var iskalla!


Dream car


Detta är seriöst min dröm bil, ska ha en sån! Fast lite den ska vara SVART!

gött

Skönt att Jennifer kom till mig för en stund sen, annars skulle jag nog ruttna här framför datorn/tv:n eller nått. När jag kom från maxi så mötte jag upp henne och då gick vi hem till mig och tittade på Den där Mary, eller hon hann inte titta färdigt för hon skulle vara hemma klockan 11, vi satt även framför datorena och bara hade det allmänt mysigt.
Imon blir det nog bubbelpool hos Alexander med Daniel, Tobbe, Alex och kanske Johanna, det ska bli mysigt, längtar! Nu blir det mer teve och datorn, hörs imon!

Bilder från när jag var i Thailand 2008





Den enda bilden ni får se på mig och Johanna, bjur på den.










har grymt tråkigt

Sitter hemma hos pappsen och tittar på tv/sitter vid datorn och har ganska tråkigt.
Snart kommer då Maria till mig en stund, för senare ska hon åka hem med halv nio bussen, och sen vid tolv tiden kommer Johanna och Daniel hem från några innebandy matcher men då ligger säkert jag och sover.
Vi får väl se vad som händer imon, ska i alla fall ringa salongen för att fråga om jag ska städa denna vecka också och hur jag ska få nyckeln.

god morgon

Vaknade hos Maria, först vid sju för att jag inte kunde andas,då gick jag upp och tog nässpray och drack lite vatten. Sen somnade jag igen och vaknade vid fem i elva för att vi skulle egentligen ta bussen som går halv tolv men båda somna om och sen gick vi la upp vid halv två-.-
Snart är klockan halv fyra då tar vi bussen till mig och där väntar duschen och sen blir det stan.


myys

Vaknade hos Alexnader idag! Myys var det! Vid tre tiden idag så fick vi skjuts av hans syster Linda in till stan. Vi gick hem till mig där Maria Max,Elvria och Johanna var. Vi snackade med dom lite,tog lite roliga kort. Sen drog dom till stan och då blev det mys framför tv för mig och Alexander.
Senare gick även vi till stan, sen vid halv sju så åkte han med bussen hem :(
Nu ligger jag och kollar på film och myser med Maria.


sommaren 09










Vill ha sommar nu! Det är mysigt med vinter med all snö men nu börjar man tröttna för varje gång man går utanför dörren så fryser man ihjäl! Det är inte alls kul.

is kallt

Det är fan iskallt ute, jag Elvria tänkte vara lite duktiga och tåg en liten promenad. Hon skulle ändå till banken så då gick vi dit. Vi gick även till Hemmakväll, bonbon och Direkten.
När vi kom hem så var vi två små isbitar, seriöst frös i hela kroppen!
Vi satte på lite te, åt lite godis sen kom Johanna, Daniel, Tobbe och Filip, senare kom även Alexander, Jonas och Wilma. Det blev tv och lite spel.
Sen vid sex så gick vi ut, Jonas, Alexander och Wilma skulle åka med bussen hem och jag och Elvira skulle gå och leta efter en sak som jag hade tappat innan, och vi hitta den! Helt otroligt!
Nu ska jag titta på tv, först blir det biggest loser sen nog ett bad och sen blir det paradise hotell!!

Pusshaj

what is love

Igår träffade jag Elvria efter att jag hade sagt hejdå till Emilia. Vi var lite i storken, sen gick vi hem till mig. Hon packade upp sin nya data som hon hade köpt och jag plockade iordning och fixade med den rena tvätten. Sen kom Jonas för att hjälpa Elvira med att installera allt på datorn, sen kom även Alexander, vi spela ett spel, 20 frågor.
Efter att Alexander åkte hem vid åtta så kollade vi andra på tv och sen var det dags för paradise, fan vad bra det är nu va! hahha.

Idag gick jag och Elvira upp vid halv tolv, vi åt frukost, tog en morgon cigg och sen sakta men säkert gjorde vi ordning oss, snart blir det nog en liten promenad..

hejdå emilia

Idag gick vi upp vid tolv, det var meningen att vi skulle gå upp klockan elva men så blev det ju då inte. Vi gick upp och åt frukost, duschade och sen klippte vi topparna på varandra och nu sitter vi vid tv och har varsin dator. Vi väntar på pappa som ska komma alldeles strax med pizza. Det ska bli gott för det var länge sen jag åt pizza, senaste gången var nog med Jennifer tror jag.
Om två och en halv timme så åker Emilia med tåget hem till Stockholm, fan vad jag kommer att sakna den lilla pratkvarnen, haha, vi har haft det jätte kul tillsammans när du har varit hos mig i några dagar. Hoppas att jag kanske kan komma till dig eller om du kan komma till mig igen, SNART!


Kommer att sakna dig!

last night

Vid elva igår bestämmer jag och Emilia oss för att gå och lägga och för vi ska ju upp tidigt nästa dag och så. Men sen när vi väl ligger i sängen så kan vi inte sova så vi flummar lite. Sen säger Emilia att hon är röksugen, och då tänker jag efter, men det är ju jag också! Då tar vi på oss lite kläder och springer ut och leker i snön och röker.
HAHA det var riktigt kul. Sen kom vi då in igen och lade oss i sängen och försökte sova men jag kunde inte sova så jag stirrade på Emilia och då störde hon sig på mig så då började vi as garva, och sen ringde hennes kompis Issa så då pratade hon med henne lite, så vi kanske somna vid 3??


saknar dig

Vaknade då som sagt va vid ett idag. Hemskt var sent man ska vakna då, det får det blir en ändring på!
Fick reda på igår att jag skulle jobba idag så jag och Emilia blev skjutsade ner till salongen där jag skulle städa, sen vid fyra var vi bjudna på middag hos Åsa, Emilias moster. Det blev god kyckling gryta med ris typ, sen blev det lite fika med "munkar" och lite godis.
Sen fick vi sällskap av Åsa och Ice hem till pappa, då gick vi upp för att packa Emilias väska och plocka iordning i mitt rum, sen gick vi ut och gick en promenad och nu sitter vi i soffan hemma hos pappa och tittar på Wallander-tjuven.
Förlåt men det är fan sjukt, saknar Alexander skit mkt, hade aldrig föreställt mig att det skulle bli så seriöst! Men det känns bra nu och hoppas det blir kul och att det håller länge.


Jag när jag städar på Salongen


ny dag nya möjligheter

Hade svårt att somna igår så det blev rätt sent, sen så när jag vänder mig om mot Emilia som ligger i sängen bredvid så säger hon något som jag inte uppfattade och sen så kollade hon bara med jätte stora ögon, och då började jag asgarva och då lade hon sig igen och jag fortsatte att skratta, hahah hon somna om och sen på morgonen eller aa på förmiddagen, vi gick upp vid ett, då i alla fall frågade jag om hon kom ihåg vad vi gjorde i natt, först gjorde hon inte det men sen när jag berättade vad som hade hänt så kom hon ihåg.
Nu sitter vi i köket med varsin datorn sen ska jag jobba för första gången: Anna frågade mig om jag ville städa några veckor efter nyår pga att Elin som brukar städa är utomlands så då frågade dom mig.
Sen vid fyra ska jag och Emilia till Åsa, hennes moster och äta middag och sen om vi hinner och orkar ska vi klippa topparna på varandra, om vi inte hinner det idag så gör vi det imorgon innan Emilia åker med tåget klockan 16.

 

bra dag

Sitter/Ligger i min säng och är inne på datorn. Kom hem från bion för ungefär en timma sen, jag och Emilia såg luftslottet som sprängdes av Stig Larsson. Nu har jag sett alla 3 filmerna som har samma handling och alla var bra men ettan och trean var nog lite bättre faktiskt.
Tidigare idag var jag hos A-L och hämtade nycklar, när vi gick till A-L så ringde Johanna mig och då ville hon att jag och Emilia skulle komma till biljard huset, då gick vi dit efter att vi hade hämtat nycklarna. Där inne satt Johanna och Elvira och tittade på när Daniel, Tobbe, Alexander och Jonas spela biljard. När dom hade spelat i en timma gick vi ut och rökte, jag vet att jag har som nyårslöfte att sluta röka, men det betyder ju inte att jag ska sluta direkt, och eftersom jag inte hade rökt sen innan tolvslaget på nyårsafton så tyckte jag att jag kunde ta en cigg.
Alexander och Jonas rökte också även om vi tre hade som nyårslöfte att sluta.

Sen åkte Daniel för att lämna Alexander och Tobbe hem till sig, under tiden gick vi och satte på oss mcdonalds ör det var svin kallt ute, jag köpte en kaffe mest för att värma mig och för att när jag dricker kaffe så blir jag varm i hela kroppen så det var härligt! Sen kom Daniel tillbaka och då  sa vi hej då till Elvira och sen åkte vi och lämna av jonas hos hans bror och sen körde vi till pappas tjej Maria för hon fyllde år idag så det var kalas.
Det var mkt folk, god mat och jätte trevligt, synd att jag, Emilia, Johanna och Daniel behövde gå tidigt. Vi skulle ju till bion och Johanna och Daniel åkte hem till Näsbo.


bloglovin


Väldigt bra sida om du läser många bloggar. Här kan du lägga till alla dina bloggar som du följer och sen är det bara att logga in och kolla vilka inlägg som är nya som du inte har läst. Emilia visade mig det igår och jag blev medlem direkt, skit bra faktikst, bli medlem där du med och lägg till mig xD haha.

good morning

Haha vaknade klockan halv två idag, oopps inte meningen.
Idag blir mys framför datorn och teven, senare blir det en promenix med Emilia och sen i kväll blir det kalas hos Maria och ännu senare blir det bio med Emilia: Luftskottet som sprängdes.
Fick nyss veta att Josse och Cicci ska också på bio idag men dom ska gå på Avatar.. skit också!


Saknar dig Elvira!


frugorna - 8 månader!!

Idag, den första januari har jag varit förlovad med Josse i 8 månader. GRATTIS till hos!
Om några veckor ska vi köpa nya ringar för när vi i måndags skulle köpa så fanns dom inte så då var tanten i affären beställa, dom var verkligen jätte fina, och så ska vi skriva "Emma & Josefin 1/5-09" typ :D.


Frugorna på Louises Halloweenfest


Frugorna på nyår hos Viktoria

1 januari

Kom hem vid sex tiden imorses från Jonas, då gick jag och Emilia och lade oss direkt och så vaknade vi vid elva men gick upp vid ett tiden. Då gick vi upp och åt frukost och sen gjorde vi oss i ordning och sen drog vi till Emilias moster Åsa och hennes två barn för att fika med dom. Det blev med kladdkaka med grädde och lite godis. Efter ett tag när man hade ätit en bit så kände man nästan att det skulle komma upp igen asså, fick så jävla ont i magen :O.
Sen drog hem till mig, vi satte oss vid datorerna och där har vi suttit resten av dagen plus att vi har ätit och kollat på tv och några filmer samtidigt.
Imon blir det nog bio för mig och Emilia, det ska bli för det var länge sen man gick på bio.

See Yaa Too Morro ^^, Kyss


nytt år, ny blogg.

Som dom flesta vet så har jag haft en blogg sen april förra året men så på den senaste tiden så har jag inte haft ork och inte vetat vad jag ska skriva osv så jag tog bort den.
Men nu när Emilia är här så fixade hon en ganska enkel men jätte fin design till mig, ni får gärna skriva vad ni tycker om den.
Igår var det då nyårsafton. Klockan fem samlades alla tjejer på tjej middag + Rasmus, hos Viktoria, det hur trevligt och roligt som helst. Sen vid tio så drog jag och Emilia vidare till Jonas där Alexander, Tobbe och Anna var. När vi kom så stod dom och spela guitarrhero och sen blev det singstar.
Efter tolvslaget så gick vi ut för att titta på raketerna och då träffade vi Martina, min förra klasskompis och hennes kille och massa andra. Alexander bjöd med dom hem till jonas och då blev det fult hus!
Här nedan kommer lite bilder från kvällen.


Cicci och Josse


Hanna, Martina och Tina


Jag som ligger på golvet


Louise lade sig på mig


Porr


Martina, Robert och Mattias hos Jonas


PUSSKALAS HEMMA HOS JONAS




Välkommen till min nya blogg!




RSS 2.0