27 september 2010

Heej alla glada!
Sitter vid datorn och väntar på att klockan ska bli halv sex då jag ska cykla till Sportlife för att träna för första gången på typ hundra år! Idag blir det body Pump med Cicci och gänget, det ska bli riktigt kul!
Idag stannade jag Sophia och Rebecka kvar efter skolan för att arbeta med projektarbetet. Nu har vi faktiskt kommit jätte långt, vi har planerat alla olika "moment" så nu är det bara och vänta tills dagarna kommer.


Just nu

Som ni ser på bilden så har mitt hår blivit kort igen! I onsdags när vi hade Drop in pass så fick inte jag och Julia någon kund så då fjäskade vi med Eva och frågade om Julia fick klippa mig. Det blev kort! Jag ångrar inte att jag gjorde, jag älskar det!

16 september 2010

Hej!
Sitter och kolla på debatten nu så jag skriver bara lite kort om dagen. Idag hade jag och Sofie Josse som modell, vi gjorde slingor med både blekning och färg, det blev jätte fint!
När jag kom till Alingsås så stack jag och Sofie direkt till Cubus för Elvira sa att det var 40 % på alla kläder! Det blev ett par leggings, två tunikor och en ROSA mjukis tröja.
Nu börjar debatten igen, ha det bra!


14 September 2010

Heej! Har märkt att min blogg design inte syns (i alla fall inte på min dator) jag har kontaktat min bloggdesignare och hon kanske ska kolla om hon kan göra något åt det.
Idag har jag varit i skolan, jag Sophia och Rebecka har planerat jätte mycket idag till vårat projekt arbete så nu är det bara att fota!
Vi hade även kundpass idag, hade egentligen en klipp och sling kund men hon var sjuk så jag hjälpte Sofie och Sophia lite med deras kunder.
Snart kommer Alexander till mig och då ska vi laga mat och sen blir det mys!


Right now

12 September 2010

Heej! Har precis kommit hem från Jennifer. Vi har fotat och fixat en ny design till mig :D, erskänn den är fin!? Tack Jennifer.
Annars har jag inte gjort så mycket idag, vaknade med Alexander, var med han en stund, sen träffade jag Jennifer och vi åkte och städade på salongen och sen gjorde vi iordning oss och sen tog vi massa fina kort.











9 Augusti 2010

Vaknade inatt utav att jag nästan hostade ihjäl mig! Gick upp och tog lite av Johannas host medicin, sen gick jag och lade mig igen. Slutade att hosta men hade ont i hjärtat så kunde inte sova. Så jag stannade hemma från skolan idag. Har typ sovit hela dan, mår fortfarande inte riktigt bra, jag får se om jag åker till salongen imon.

Igår på kvällen när jag klippte Jennifer så kom Findus in från balkongen och var jätte rädd. Han sprang runt och gömde sig överallt. Sen såg vi att han hade bråkat med antagligen en annan katt så idag åkte mamma och Johanna till veterinären med han så nu ligger han drogad i mammas säng :( de var tvungna att skära upp en sak för att få ur all var som fanns. Det var typ som en stor knöl!


Jag och Findus för lite mer än tre år sen

8 Augusti 2010

Helloo!
Har varit i skolan idag, vi hade Drop in pass och jag var värdinna. I måndags, igår och idag har jag mått piss men jag har faktiskt gått till skolan ändå för att det är så kul i skolan, vi har mer kundpass nu och mer roligare lektioner. Fast idag gick jag hem efter första lektionen, vi hade kundpass och sen kände jag att jag inte orkade vara kvar.
I söndags var jag, Alexander, Johanna, Daniel, Anya och Anton på Liseberg. Jag och Johanna fick fyra biljetter som har fått tidigare och då tog vi med oss våra pojkvänner och sen skaffade Johanna två till och då tog hon med Anya och Anton!







RSS 2.0