28 April 2011

Idag fick jag lite sov morgon. Egentligen skulle jag ta halv åtta tåget till skolan men i stället promenarade jag till Thumbs för att sedan åka till Jönköping och köra halkan! Det var jätte kul! Så nu har jag bara två saker framför mig, teoriprovet och uppkörningen!



ROSA

Jag letade jätte mycket efter en rosa bil men jag hittade inte en ändå! Men i en hall stod det en rosa motorcykel, inte samma sak men den var ROSA!


25 April 2011

Igår var jag Alexander Tony och Ann-Carlott på Elmia. Det var den årliga bilmässan. Jag är ju inte så intresserad av bilar, men det var ändå kul att få göra något nytt. Här kommer lite bilder som jag tog under dagen.


Bil från Fast and furious

En till bil från Fast and Furiouse.

En till...

Och yttligare en till...

Den sista.




















BRUD!!

I förre veckan fick vi att göra i uppgift att göra en brud frisyr med krona och slöja.




17 April 2011

Vaknade bredvid min Älskling idag! Vi låg och mös lite, sen blev det frukost. Festen igår blev lyckad. Lite bråk här och där men det förstöde inte så mycket. Tack alla som kunde komma!
Vid tolv var vi klara med städningen i lokalen som vi ha hyrt, sen blev det film med Elvira, Johanna och Daniel. Resten av dagen har varit slapp, övningskörde lite förut med pappa, Maria och Johanna i bilen. Det gick faktiskt bra, bara att bilen dog, jag hade en för hög växel i en sväng :P Men nu lärde jag mig att det verkligen är viktigt att ha en låg växel ibland och att även servon i ratten dog samtidigt som bilen.

Imon blir det träning och solning med syrran!





6 april 2011

Just nu sitter jag och tittar på olika hemsidor efter ett par skor till balen. Jag ska ju ha en ljus rosa klänning så då tittar jag efter vita, ljusrosa och svarta skor.
Jag har hittat några som jag funderar på.





Det första paret gillade jag direkt. Men dom svarta blev jag kära i!! Jag ska bara prova dom annars blir det dom vita. Dom rosa tyckte jag bara var söta, ska nog inte ha dom.

2 april 2011

Igår var det mys med Alexander och Cicci. Först blev det Talang 2011 och sen blev det den nya actionkomedin RED med Bruce Willys!
Idag blir det feessstt! Maria har fyllt 18 år och det ska firas med ett jävla kalas!
Bilder kommer imon!



RSS 2.0