22e februari 2010

Igår kunde jag inte komma in på bloggen så jag skrev inget, så jag skriver nu istället.
Kom hem från Älsklingen igår, vi lekte lite hemma hos mig sen kom Tommy och hämtade honom och samtidigt så körde han mig till salongen. Jag fick städa själv igår för det blev så sent så Elvira fick och orkade inte komma. Jag fårstår henne för det ju fan över 20 minus grader igår på kvällen! USCH!
Men det gick bra att städa ändå. När jag var färdig kom pappsen och hämtade mig, när jag kom hem gjorde jag iordning en kvällsmacka och satte mig vid datorn/tvn.

Idag skulle jag då egentligen vara hos tandläkaren klockan kvart i åtta men så blev det inte. Tjejen som jag skulle till åkte med ett tåg som var jätte försenat så jag fick en ny tid. Då fick jag gå hem i kylan.
Egentligen skulle jag ju till skolan men tänkte att det inte skulle vara någon idé för jag skulle ju försöka få en tid hos Ungdomsmottagningen idag också.

När jag kom så pratade jag lite med Johanna och så kom någon som jag längtat efter! Äntligen! Sen lade vi oss i mammas säng och somnade. Johanna hade inga lektioner i skolan idag så hon var också hemma. Mysigt var det!


Låg och myste med lilla Findus innan jag somnade


Min söta myskille!


Han har typ aldrig varit så här mysig, det var helt sjukt!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0