5e februari 2010

Ställde klockan på sex idag för att jag skulle upp vid halv sju, men somna om så jag hoppas upp ur sängen tjugo i åtta! Var tvungen att vara i tid till skolan idag, för idag så var det dags för mig, Charlott, Sofia, Sandra och Sara att sälja produkterna som vi hade beställt alldeles själva i foajén. Det var tävlingar i dag i skolan så då brukar alltid tvåorna sälja produkter för olika märken i foajén. Vi sålde Grazette, det var hur kul som helst! Som tack för att vi hade stått i foajén från klockan 9 till klockan 15 så fick vi välja två produkter var av crush serien. Jag valde en jätte bra inpackning som både skyddar mot värme, behåller färgen och vårdar håret. Sen blev det även ett värmespray som jag brukar använda ibland på dockorna i skolan. Blev jätte glad!

Kom hem vid halv fem, då träffade jag Syrran, Elvira, Filip och Malin vid stationen, stod och snackde med dom lite och sen körde Daniel mig och Elvira hem till mig, jag åt lite, packade mina grejer till pappa sen gick vi ut, hon skulle gå och möta Emmy och jag skulle till pappa.

Kom till pappa vid typ kvart över sex och klockan är nu tjugo över nio, på den tiden har jag målat naglarna, tittar på one tree hill på datorn, bloggat lite, pratat med en gammal kompis om vad vi ska göra på lovet, fan vad kul det ska bli! Och sen har jag även ätit revben med pappa.


Hårinpackningen och värmeskyddet som jag fick!

Kommentarer
Postat av: sara

Vad kul med gratis hårprodukter! Jaa jag ser verkligen fram emot lovet! :D:D (Om det nu var mig du syftade på xD )

2010-02-05 @ 22:02:48
URL: http://saraglans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0