24e februari 2010

God morgon! Haha, gissa vad! I morses när Älsklingen skulle till jobbet vid kvart i sju så gick jag upp och sade hej då till han. Egentligen skulle jag börja göra mig iordning när han hade gått men istället gick jag och lade mig i sängen för att bara ligga en liten stund till. Gissa vad, jag somnade och vaknade igen vid kvart över elva! Så det blev ingen skola för mig idag, tänkte att det inte var någon idé att åka för slutade halv ett och jag skulle va i skolan vid ett så då hade jag ju ändå missat lektionen.
Så nu sitter jag här vid datorn och har precis ätit frukost och ska snart åka till Sportlife och träna hade jag tänkt, det var ju så länge sen!

Igår kom Älsklingen till mig vid kvart i sju, hans syster skjutasade han för egentligen så skulle vi ju inte ses idag men så blev det inte, det tyckte jag var bra för jag ville vara med han och det fick jag!
Vi gick till Bonbon och hyrde film, åt thaimat som mamma hade lagat, jätte gott var det och sen låg vi och kollade på filmen i mitt rum, det var jätte mysigt!








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0