forts. 10e februari 2010

Mer om vad som hände igår då. Jag stannade hemma från skolan, och vid fyra kom Alexander hem till mig och det var mysigt. Sen kom då elvira, hon hoppade in i duschen och sen började vi göra iordning henne. Efter ca två timmar så gick vi ut till den platsen som vi skulle fota vid. det var mörk och lite läskigt att gå dit. Vi gjorde en tabbe, vi gick värsta omvägen dit men sen på vägen hem till mig igen så gick vi en mycket snabbare väg.
Strax efter att vi kom hem så åkte Elvira hem och jag och alexander mös ^^,
Sen vi halv elva åkte han hem och då gjorde jag mig iordning för kvällen och sen skrev jag färdigt min uppsats i hantverksorienteringen samtidigt som jag kollade på vänner.

Idag började jag som vanligt, halv nio och då hade jag Fördjupning A och sen lunch och nu sitter jag i datasalen och är klar med min bild, behövde inte göra något alls utan bara att ändra storleken. det kändes skönt!
Snart ska jag springa till spårvagnen så jag hinner med 13:47 tåget och då ska jag hem och plockairdningi mitt rum och kanske hinna med att tvätta en maskin tvätt om det finns tid.


Denna bild blev det på elvira

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0