5e mars 2010

Sitter hemma hos pappa och har precis ätit räkor, det var jätte länge sen vi åt det så det var jätte gott!
I skolan idag började jag med försäljning och service, Tomas Eklöf kom till oss och hade föreläsning om försäljning. Han kommer från Grazette of Sweden, han var jätte trevlig och man kunde verkligen lyssna på honom för ibland kan det ju bli så ibland att om man lyssnar på någon så länge att man "dagdrömmer", inte lyssnar och kanske tänker på annat men det gjorde inte jag i alla fall.

Efter lunchen kom Daniel och Tobbe, jag klippte Daniel. Det tog lite längre tid än vad vi hade räknat med. Fick fråga Linda ganska mycket för det var ju första gången vi hade herrmodeller i skolan så det var ju inte så konstigt.
Efter Daniel kom pappa, han skulle också vara min modell idag, det gick mycket bättre med pappa för då kunde och visste jag lite mer hur jag skulle klippa.


Här klipper jag Daniel

Just det, glömde ju berätta att i morses så hade jag det jätte mysigt med min fru! Vi åkte med halv nio tåget tillsammans och då skulle vi vara i gbg tio över nio och båda började tio i tio så Josse kom med den underbara idén att vi skulle sätta oss på Espresso House och äta frukost.


Frugan min på Espresso House!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0